ЈАВАЧ ЗА БАКАРНА ШИНА 5mm, (10-50)mm2, MAE 50E, MOREK

134 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-315 A ;
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
МАТЕРИЈАЛ-ПОЦИНКУВАН ЧЕЛИК;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
ВЛЕЗ-(10-50)mm2;
ИЗЛЕЗ-БАКАРНА ШИНА 5 mm;
ДИМЕНЗИИ-35×16,5×26,5(ВxШxД)mm.