ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH14 25A,gG,421025, DF SA

53 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-25 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2); НОМИНАЛЕН НАПОН-690 V AC; К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-80 КА; ДИМЕНЗИЈА-CH 14, 14x51mm.