ЦИЛИНДРИЧЕН ПАТРОН CH14 32A,gG,421032, DF SA

53 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 A(IEC/EN 60269-1,IEC/EN 60269-2);
НОМИНАЛЕН НАПОН-500 V AC;
К-КА НА ИСКУЛУЧУВАЊЕ-gG;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-120 КА;
ДИМЕНЗИЈА-CH 14, 14x51mm.

Compare