ТИПЛА УДАРНА Ф 6X40

ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC;
ТИП-УДАРНА;
ДИМЕНЗИИ -f6x40mm(ШxВ);
БОЈА-СИВА(RAL7035);
ПАКУВАЊЕ-200 ПАР.

377355

Опис