ТИПЛА УНИВЕРЗАЛНА Ф6 (500)

ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC;
ТИП-УНИВЕРЗАЛНА;
ДИЈАМЕТАР -f6mm;
БОЈА-СИВА(RAL7035);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

377310 Brand:

Опис