ТИПЛА УНИВЕРЗАЛНА Ф12 (200)

ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC;
ТИП-УНИВЕРЗАЛНА;
ДИЈАМЕТАР -f12mm;
БОЈА-СИВА(RAL7035);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

377313 Brand:

Опис