ТИПЛА УНИВЕРЗАЛНА Ф10 (500)

ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC;
ТИП-УНИВЕРЗАЛНА;
ДИЈАМЕТАР -f10mm;
БОЈА-СИВА(RAL7035);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

377312 Brand:

Опис