ТИПЛА ЛЕПТИР ДОЛГА

ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC;
ТИП-ДОЛГА;
ДИЈАМЕТАР -f mm;
БОЈА-БЕЛА;
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

377325 Brand:

Опис