ТИПЛА БЛОК Ф6

ден

МАТЕРИЈАЛ-PVC;
ТИП-ЗА БЛОК;
ДИЈАМЕТАР -f6mm;
БОЈА-СИВА(RAL7035);
ПАКУВАЊЕ-100 ПАР.

377315

Опис