СКЛОПКА КС ,ПРЕКРИВКА ЗА ЗАШТИТА НА S5000 1(250-400)А ,3P, DS-CU12, TELERGON

1.014 ден

НАМЕНЕТ ЗА СКЛОПКИ-S5000(250-400)A;
МАТЕРИЈАЛ-ПЛАСТИКА;
ПОТРЕБЕН Е 1 СЕТ ЗА ВЛЕЗ ИЛИ ИЗЛЕЗ НА СКЛОПКАТА.

120434 Brand: