СКЛОПКА ДМ MS 116-20, 47902 – ABB

3.349 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН- 400VAC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- (16-20)A;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 0,25 kW(AC-3)
ПРЕКИДНА МОЌНОСТ- 10kA;
БРОЈ НА ПОЛОВИ- 3P;
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
СТАНДАРД- IEC/EN 60947-1, IEC/EN 60947-2, IEC/EN 60947-4-1, UL 60947-1, UL 60947-4-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-1.5-4 mm2;
ДИМЕНЗИИ: 97.8x45x85,4mm(ВXШXД).

122111 Brand: