СКЛОПКА ДМ DMS 25-4, (2,5-4)A, РК

1.440 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН- 400VAC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- (2,5-4,0)A;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 1,5 kW(AC-3)
ПРЕКИДНА МОЌНОСТ- 6kA;
БРОЈ НА ПОЛОВИ- 3P;
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
СТАНДАРД- IEC 60947-4-1; EN 60947-4-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-1.5-4 mm2;
ДИМЕНЗИИ: 80x65x85,5mm(ВXШXД);

122007 Brand: