СКЛОПКА ДМ DMS 25-2,5, (1,6-2,5)A, РК

1.440 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН- 400VAC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- (1,6-2,5)A;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 0,75 kW(AC-3)
ПРЕКИДНА МОЌНОСТ- 6kA;
БРОЈ НА ПОЛОВИ- 3P;
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
СТАНДАРД- IEC 60947-4-1; EN 60947-4-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-1.5-4 mm2;
ДИМЕНЗИИ: 80x65x85,5mm(ВXШXД).

122006 Brand: