СКЛОПКА ДМ MS 116-16, 17937 – ABB

2.353 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН- 400VAC; НОМИНАЛНА СТРУЈА- (10-16)A; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 0,25 kW(AC-3) ПРЕКИДНА МОЌНОСТ- 16kA; БРОЈ НА ПОЛОВИ- 3P; ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ); СТАНДАРД- IEC/EN 60947-1, IEC/EN 60947-2, IEC/EN 60947-4-1, UL 60947-1, UL 60947-4-1; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-1.5-4 mm2; ДИМЕНЗИИ: 90x45x85,6mm(ВXШXД).