СКЛОПКА ДМ DMS 25-0,4, (0,25-0,4)A, РК

1.440 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН- 400VAC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- (0,25-0,4)A;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 0,09 kW(AC-3);
ПРЕКИДНА МОЌНОСТ- 100kA;
БРОЈ НА ПОЛОВИ- 3P;
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
СТАНДАРД- IEC 60947-4-1,EN 60947-4-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1.5-4) mm2
ДИМЕНЗИИ: 80x65x85,5mm(ВXШXД).

122002 Brand: