СКЛОПКА ДМ DMS 25-0,63, (0,4-0,63)A, РК

1.440 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН- 400VAC
НОМИНАЛНА СТРУЈА- (0,4-0,63)A
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 0,12 kW(AC-3);
ПРЕКИДНА МОЌНОСТ- 100kA;
БРОЈ НА ПОЛОВИ- 3P;
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
СТАНДАРД- IEC 60947-4-1; EN 60947-4-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-1.5-4 mm2;
ДИМЕНЗИИ: 80x65x85,5mm(ВXШXД).

122003 Brand: