СКЛОПКА ДМ MS 116-2,5, 17933 – ABB

2.117 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН- 400VAC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- (1,6-2,5)A;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 0,75 kW(AC-3)
ПРЕКИДНА МОЌНОСТ- 50kA;
БРОЈ НА ПОЛОВИ- 3P;
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ);
СТАНДАРД- IEC/EN 60947-1, IEC/EN 60947-2, IEC/EN 60947-4-1, UL 60947-1, UL 60947-4-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-1.5-4 mm2;
ДИМЕНЗИИ: 90x45x85,6mm(ВXШXД).

122106 Brand: