СКЛОПКА АС 300A, KP 800-F 300 , 3P, 50KA, RK

17.417 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-300 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-400 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P; НОМИНАЛНА ПРЕКИДНА МОЌНОСТ-50 КА; ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР-ПОДДРЖУВА(ДАЛЕЧИНСКИ, СИГНАЛНИ, ПОМОШНИ); ПОДДЕСУВАЊЕ-ТЕРМИЧКО (0,8-1)In,МАГНЕТНО 10x In; ДИМЕНЗИИ:275x210x122.5(ВxШxД)mm; МОНТАЖА-НА ДАНЦЕ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-КАФЕЗНИ ТЕРМИНАЛИ ДО 70mm2