СЕРВЕР ЗА METERNETPRO, МТ-CPU-1, F&F

35.893 ден

ТИП-СЕРВЕР ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА СОФТВЕРОТ METERNETPRO;
НАПОЈУВАЊЕ-(9-30)V DC;
ВГРАДЕНА МЕМОРИЈА-8 GB;
ЧАСОВНИК-ДА;
БАТЕРИЈА-2032 LITHIUM;
USB ПРИКЛУЧОЦИ-ДА, 4 ;
MODBUS(RS 485) ВЛЕЗ-ДА;
ПОМОШЕН КОНТАКТ-ДА;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(-25-50)C;
ДИМЕНЗИЈА-6 МОДУЛИ(105mm);
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-1,5)mm2.

134090 Brand: