МОДУЛ ЗА РЕЗ. НАПОЈУВАЊЕ, MAX-ECH-06, F&F

6.242 ден

ТИП-МОДУЛ ЗА РЕЗЕРВНО НАПОЈУВАЊЕ;
НАПОЈУВАЊЕ-(18-30)V DC;
КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈА-(1,3-2,7)Ah;
МАКСИМАЛЕН НАПОН НА БАТЕРИЈАТА-13,8 V DC;
СТРУЈА НА ПОЛНЕЊЕ-0,35А;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(-10-40)C;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,75-2,5)mm2.

134091 Brand: