АКУ БАТЕРИЈА, MAX-AKU-12, F&F

2.185 ден

ТИП-БАТЕРИЈА ОЛОВО/ЦИНК; НАМИНАЛЕН НАПОН-12)V DC; КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈА-1,3Ah; ТРАЈНОСТ-5 ГОДИНИ; ДИМЕНЗИИ-(52x97x43)mm; ТЕЖИНА-0,58 Kg; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-4,8mm ФАСТОНГ КОНЕКТОРИ.