МЕМОРИЈА USB, MAX-MT-SSD275 GB, F&F

23.409 ден

ТИП-НАДВОРЕШНА МЕМОРИЈА;
ИНТЕРФЕЈС-USB 3.0;
КАПАЦИТЕТ НА БАТЕРИЈА-240GB;
МАКСИМАЛЕН НАПОН НА БАТЕРИЈАТА-13,8 V DC;
ТИП НА МЕМОРИЈА-SSD;
БРЗИНА НА ЧИТАЊЕ/СНИМАЊЕ-430/400 MB/s;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА-(0-70)C;
ДИМЕНЗИИ-(105x27x40)mm(ВxШxД);
МОНТАЖА-DIN ШИНА.

134093 Brand: