МРЕЖЕН ЗАСИЛУВАЧ/КРАЕН МОДУЛ LT-04,, F&F

1.873 ден

ТИП-МРЕЖЕН ЗАСИЛУВАЧ/КРАЕН МОДУЛ; НАПОЈУВАЊЕ-(15-30)V DC; СТРУЈА ВО СИСТЕМОТ-10mA; MODBUS(RS 485) ИЗЛЕЗИ-ДА; МОНТАЖА-DIN ШИНА; ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ; ПАКУВАЊЕ-КОНВЕРТОР,ПОЛНАЧ.