ПРЕКИНУВАЧ ЗА НА ШИНА 1P 40A 406420- LEGRAND

678 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-40 A ВО AC22 РЕЖИМ; НОМИНАЛЕН НАПОН-250 V AC; ТИП-0-1; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-ПОДДРЖУВА; ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(1,5-35)mm2