ПРЕКИНУВАЧ ЗА ШИНА 4P. 1-0-2 63A ,PSA-463 F&F

2.927 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-63 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230/400 V AC;
ТИП-1-0-2;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-4P;
ЕЛЕКТРИЧНА ИЗДРЖЛИВОСТ-5000 ЦИКЛУСИ;
МЕХАНИЧКА ИЗДРЖЛИВОСТ-15000 ЦИКЛУСИ;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ-НЕ ПОДДРЖУВА;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-ДО 16mm2

102093 Brand: