ПОМ. КОНТАКТ ЗА ДМ СКЛОПКА, DMS-BP 02, RK

124 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-3 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-240 V AC; НАМЕНЕТ ЗА ДМ СКЛОПКИ DMS ; БРОЈ НА КОНТАКТИ-2 NC;