КОНТАКТОР ПОМ. CP0, 6A, 40, 220V, RK

806 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-6A(AC-15 );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 4kW(AC3);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3NO/ ПОМОШНИ: 4NO ;
ПОМОШНИ КОНТАКТИ-ПОДДРЖУВА ДО 6;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- ОД ПРЕДНА СТРАНА IP20;
СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0.75-1.5) mm2;
ДИМЕНЗИИ-48x45x56(ВXШXД).

123000 Brand: