КОНТАКТОР ПОМ. CNNP, 10A, 40, 220V, RK

911 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A(AC-15 );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC;
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 4kW(AC3);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ-0/ПОМОШНИ-4NO;
ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 8
(2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ,4 ПРЕДНИ);
СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0.75-1.5) mm2;
ДИМЕНЗИИ-72,2x45x71(ВXШXД).

123003 Brand: