КОНТАКТОР ПОМ. CP0, 6A, 22, 220V, RK

806 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-6A(AC-15 ); НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC; НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 4kW(AC3); БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ:3NO/ ПОМОШНИ:2NO+ 2NC; ПОМОШНИ КОНТАКТИ-ПОДДРЖУВА ДО 6; СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0.75-1.5) mm2; ДИМЕНЗИИ-48x45x56(ВXШXД).