КОНТАКТОР ПОМ. CNNP, 10A, 31, 220V, RK

911 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A(AC-15 ); НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-400 V AC; НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-230 V AC; НОМИНАЛНА МОЌНОСТ- 4kW(AC3); БРОЈ НА КОНТАКТИ-ГЛАВНИ-0/ПОМОШНИ: 3NO + 1NC; ДОПОЛНИТЕЛНИ ПОМОШНИ КОНТАКТИ- ДО 8 (2x(1NO+1NC) СТРАНИЧНИ,4 ПРЕДНИ); СТАНДАРД- IEC 60947-1, IEC 60947-5-1; ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0.75-1.5) mm2; ДИМЕНЗИИ-72,2x45x71(ВXШXД).