ПОМОШЕН КОНТАКТ ЗА ДМ СКЛОПКА, ПРЕДЕН,1NO+1NC, 417403 LEGRAND

613 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-5 A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-240 V AC;
НАМЕНЕТ ЗА ДМ СКЛОПКИ MPCBs, MPX3;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1NO + 1NC.

122263