ПОМОШЕН КОНТАКТ ЗА ДМ СКЛОПКА, ПРЕДЕН,1NO+1NC, HKF1-11 21632 – ABB

471 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-3 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-240 V AC; НАМЕНЕТ ЗА ДМ СКЛОПКИ MS116; БРОЈ НА КОНТАКТИ-1NO + 1NC.