ПОМ. КОНТАКТ ЗА ДМ СКЛОПКА, DMS-BP 11, RK

175 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-3 A; НОМИНАЛЕН НАПОН-240 V AC; НАМЕНЕТ ЗА ДМ СКЛОПКИ DMS; БРОЈ НА КОНТАКТИ-1NO + 1NC;