ПЛАСТИЧЕН ФЛЕКС. НОСАЧ НА КАБЛИ,ГАСЕНИЦА,60X40mm,L=1M,HKP040060R5A EMAS

1.327 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
ДИМЕНЗИИ- 60x40mm(ШxВ);
ДОЛЖИНА- 1m;
РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ- 100mm.