ПЛАСТИЧЕН ФЛЕКС. НОСАЧ НА КАБЛИ,ГАСЕНИЦА,25X20mm,L=1M,HKP020025R3A EMAS

895 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
ДИМЕНЗИИ- 25x20mm(ШxВ);
ДОЛЖИНА- 1m;
РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ- 40mm.