ВНАТРЕШНА КОНЕКЦИЈА ЗА ГАСЕНИЦА 60X40mm,HKP040060ZDA EMAS

71 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
КОНЕКЦИЈА- ВНАТРЕШНА;
ДИМЕНЗИИ- 60x40mm(ВxШ).