СЕПАРАТОР ЗА ГАСЕНИЦА 60X40mm,HKP040060ZSA EMAS

17 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
ДИМЕНЗИИ- 60x40mm(ВXШ);