КАПАК ЗА ГАСЕНИЦА 60X40mm,HKP040060ZКA EMAS

17 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
ТИП НА КАПАК- ГОРЕН;
ДИМЕНЗИИ- 60x40mm(ВxШ);