НАДВОРЕШНА КОНЕКЦИЈА ЗА ГАСЕНИЦА 60X40mm,HKP040060ZЕA EMAS

71 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
КОНЕКЦИЈА- НАДВОРЕШНА;
ДИМЕНЗИИ- 60x40mm(ВxШ).