КАПАК ЗА ГАСЕНИЦА 25X20mm,HKP020025ZKA EMAS

12 ден

МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
ТИП НА КАПАК- ГОРЕН;
ДИМЕНЗИИ- 25x20mm(ВxШ);