ОЗНАКА ЗА ЖИЦА (0,75-0,75)mm2 СО НАТАКНУВАЊЕ, KE 1 (3), ПОРТОКАЛ. 517003 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
БОЈА-ПОРТИКАЛОВА,БРОЈ 3;
ПАКУВАЊЕ-20 ПАР. ВО ЕДЕН РЕД..
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 25 РЕДА, 500 ПАР.

3774203 Brand: