ОЗНАКА ЗА ЖИЦА (0,75-1,5)mm2 СО НАТАКНУВАЊЕ,KE 1 (4), ЖОЛТА, 517004 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
БОЈА-ЖОЛТА,БРОЈ 4;
ПАКУВАЊЕ-20 ПАР. ВО ЕДЕН РЕД..
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 25 РЕДА, 500 ПАР.

3774204 Brand: