ОЗНАКА ЗА ЖИЦА (0,5-1,5)mm2 СО НАТАКНУВАЊЕ, KE 1 (9), БЕЛА, 517009 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
БОЈА-БЕЛА,БРОЈ 9;
ПАКУВАЊЕ-20 ПАР. ВО ЕДЕН РЕД..
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 25 РЕДА, 500 ПАР.

3774209 Brand: