ОЗНАКА ЗА ЖИЦА (1,5-2,5)mm2 СО НАТАКНУВАЊЕ, KE 2 (1), КАФЕНА, 518001 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
БОЈА-КАФЕНА,БРОЈ 1;
ПАКУВАЊЕ-20 ПАР. ВО ЕДЕН РЕД..
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 25 РЕДА, 500 ПАР.

3774211 Brand: