ОЗНАКА ЗА ЖИЦА (0,75-1,5)mm2 СО НАТАКНУВАЊЕ, KE 1 (8), СИВА, 517008 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
БОЈА-СИВА,БРОЈ 8;
ПАКУВАЊЕ-20 ПАР. ВО ЕДЕН РЕД..
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 25 РЕДА, 500 ПАР.

3774208 Brand: