ОЗНАКА ЗА ЖИЦА (0,75-1,5)mm2 СО НАТАКНУВАЊЕ, KE 1 (6), ПЛАВА, 517006 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
БОЈА-ПЛАВА,БРОЈ 6;
ПАКУВАЊЕ-20 ПАР. ВО ЕДЕН РЕД..
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 25 РЕДА, 500 ПАР.

3774206 Brand: