ОЗНАКА ЗА ЖИЦА (0,75-1,5)mm2 СО НАТАКНУВАЊЕ, KE 1 (2), ЦРВЕНА, 517002 KLEMSAN

ден

МАТЕРИЈАЛ-ПОЛИАМИД PA;
НАМЕНЕТА ЗА- ОЗНАЧУВАЊЕ НА ЖИЦИ;
БОЈА-ЦРВЕНА,БРОЈ 2;
ПАКУВАЊЕ-20 ПАР. ВО ЕДЕН РЕД..
ВО ЕДНО ПАКУВАЊЕ ИМА 25 РЕДА, 500 ПАР.

3774202 Brand: