НОСАЧ НА ЕЛЕМЕНТИ – ПЕРФОРИРАН

129 ден

МАТЕРИЈАЛ-ЛАДНО ПОЦИНКУВАН ЛИМ;
ТИП-ПЕРФОРИРАН;
ДОЛЖИНА-1М;
ДИМЕНЗИИ-35×7,5mm.

Compare

Опис