АГОЛЕН ДРЖАЧ ЗА ДИН ШИНА, TS 35 H98, MOREK

140 ден

МАТЕРИЈАЛ-ЛАДНО ПОЦИНКУВАН ЛИМ;
ДИМЕНЗИИ-80x20x58mm

Compare