АГОЛЕН ДРЖАЧ ЗА ДИН ШИНА, TS 35 H58, MOREK

106 ден

МАТЕРИЈАЛ-ЛАДНО ПОЦИНКУВАН ЛИМ; ДИМЕНЗИИ-80x20x58mm